Nieuwe 'D5R' film wordt in 2023 opgenomen

Vanaf vandaag is het twaalfde en laatste seizoen van 'D5R' te bekijken op Streamz. Maar dit betekent nog niet het einde van het verhaal. Streamz kondigt vandaag aan dat er nog een film van 'D5R' aankomt, om het verhaal van de 5 vrienden een mooi einde te geven. Opnames van de film zullen in de lente van 2023 van start gaan. De film zal later exclusief te zien zijn bij Streamz.

De populaire jongerenreeks 'D5R' is toe aan een twaalfde en laatste seizoen. Al sinds 2014 kunnen jongeren de avonturen van Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Vincent (Thijs Antonneau) en Wout (Sander Provost) volgen terwijl ze samen opgroeiden. Aan het studentenleven van de vijf vrienden komt een einde en daarmee ook aan de reeks. De film vormt hiervan het slotstuk.

Zowel de cast als de fans zijn samen met 'D5R' opgegroeid en de reeks, de personages en de acteurs hebben heel wat meegemaakt sinds de eerste aflevering uitgezonden werd zo'n 8 jaar geleden. Toen het laatste seizoen aangekondigd werd, kwam er dan ook heel wat reactie op van fans. Zij kunnen zich nu verheugen op de nieuwe afleveringen vandaag en nog een laatste hoofdstuk dat er later in 2023 zal aankomen.